Védjegyek és nyilatkozat

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Az adatkezeléssel kapcsolatos alapvető rendelkezéseket az alábbi jogszabályok állapítják meg, ennek megfelelően dolgozunk:
1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi ... szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

COPYRIGHT © 

FÁBIÁN JÓZSEF SÁNDOR e.v.. minden jogot fenntart az internetes oldalainak létrehozása céljából felhasznált szövegekkel, képekkel, ábrákkal, hanganyagokkal és animációkkal kapcsolatban. Mindezek teljes mértékben a szerzői és szomszédos jogok védelme alatt állnak. A felhasznált elemek egy részére harmadik felek szerzői jogai is vonatkoznak. FÁBIÁN JÓZSEF SÁNDOR e.v.weboldalak tartalma, FÁBIÁN JÓZSEF SÁNDOR e.v. előzetes, írásbeli engedélye nélkül kereskedelmi célra nem másolható, nem használható fel, nem módosítható vagy tehető hozzáférhetővé harmadik fél számára.
Ez alól csak azok az adatállományok képeznek kivételt, amiket az F.J.S.Bt. kifejezetten letöltésre és közzétételre kínál.

VÉDJEGYEK
FÁBIÁN JÓZSEF SÁNDOR e.v. weboldalain felhasznált szöveges és kép márkajelzések nagyobbrészt védettek. Ez különösen a logókra, terméknevekre és típusmegjelölésekre vonatkozik.

A GARANCIA ÉS SZAVATOSSÁG KIZÁRÁSA
Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a honlaunkra, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.
Az F.J.S.Bt. honlapját a lehető legnagyobb gondossággal szerkesztjük. Ennek ellenére FÁBIÁN JÓZSEF SÁNDOR e.v. nem garantálhatja a közzétett információk hibátlanságát és pontosságát. FÁBIÁN JÓZSEF SÁNDOR e.v. semmilyen kárért sem vállal felelősséget, ami jelen honlap közvetlen vagy közvetett használatából ered, amennyiben az nem FÁBIÁN JÓZSEF SÁNDOR e.v. vagy közreműködőinek szándékosságából vagy durva gondatlanságából ered. Az adatok letöltése és a személyes adatok megadása mindenkinek saját kockázatára történik.

Tisztelettel:Fábián József Sándor e. v.